Ko smo mi?

Divine Dulcet® je skup beskrajnih, jedinstvenih dizajna nakita.
U Divine Dulcetu nastojimo stvoriti osnažene komade koji će vam pomoći da istaknete svoj unutrašnji sjaj kako biste izgledali i osjećali se samopouzdano.

Pored toga što je odgovoran i prijateljski raspoložen prema okolini i radnom ekosistemu.
Svaka naša kreacija je ručno rađena u našem ateljeu od materijala koje nabavljamo od domaćih dobavljača, na taj način osiguravamo da naš nakit bude kvalitetan i da je njegova proizvodnja bez iskorišćavanja radne snage, podržavajući privredu naše zemlje i lokalnog stanovništva.

Trudimo se da naša proizvodnja bude što humanija i ručno izrađena, zato se ponosimo što smo brend finog i održivog nakita 100% proizvedenog u Hrvatskoj.

Malo naše priče

Divine Dulcet je 2020. godine osnovala peruanski digitalni nomad, Katherine Michelle.
Nakon završetka fakultetskih studija, putovanja po svijetu i naseljavanja u Evropu, našla se na novom mjestu i sa mogućnošću ulaganja u vlastiti posao.
Zbog svoje strasti za nakitom od djetinjstva i znanja u poslovanju odlučila je krenuti u van. i kreirajte jedinstveni nakit koji će istaknuti i osnažiti svoje nosioce širom svijeta.

“Svi imamo jedinstven unutrašnji sjaj koji nas čini posebnim, Divine Dulcet vam pomaže da ga otkrijete.”

Uz predanost i mnogo prakse, Katherine je svojim uzvišenim dizajnom zauzela prostor za Divine Dulcet u industriji nakita.

Ako nešto oduzmete od njene priče, to je da je svaki komad ručno rađen s ljubavlju i inspirisan snagom i ljepotom ljudi koje je upoznala i upoznaje širom svijeta.

Zadovoljni kupci širom svijeta

Zahvaljujući velikom prihvatanju i ljubavi naših kupaca, doživjeli smo eksponencijalni rast u naše prve 2 godine postojanja.
Svaki naš klijent je za nas poseban i držimo ih na posebnom mjestu u našim srcima.

Hvala vam svima! ♡

50 PRODAJNIH MJESTA U EVROPI

PARTNERI I PRODAVACI U SVIJETU

Rastemo brzo

Naš veliki i brzi rast omogućio nam je da se proširimo i širimo svoj nakit širom svijeta.
Pridružuje nam se sve više poslovnih partnera i trgovaca koji prodaju naš nakit kako online tako i u fizičkim buticima na različitim mjestima u Europi.

 

Naš san je i dalje živ i raste.

Želite da pričate sa nama?

Pratite link ispod da nam pošaljete poruku ili brzo stupite u kontakt putem telefona ili e-pošte.